“Teamwork makes the dream work.”
– Bang Gae –
Team Versneller

<

Team Versneller

Je gaat voor 1 team tegelijk. En dat is meteen je álles. Oftewel: Dat team is belangrijker dan jij.
Dat vraagt om overgave, om toewijding. Dat is heerlijk en beangstigend tegelijk. We leren jou beide gevoelens te begrijpen en te gebruiken: We leren je de principes van teamwork. Over hoe het werkt, hoe jullie als team gezond blijven na conflicten, bij nieuwkomers en vertrekkers bijvoorbeeld. En hoe je kan versnellen en blijvend kan presteren op het hoogste niveau.

We hebben vier smaken:

PACK HACK

Wil je snel begrip ontwikkelen, om het daarna zelf uit te zoeken? Dan is PACK HACK the way forward. Je maakt een reis van 3 dagen achter elkaar, 8 dagdelen.

PACK FLOW

Wil je de basics, plus de diepte in over het sociale systeem wat een team is? En hoe dat werkt voor jullie? Dan boek je PACK FLOW. In een staat van flow met elkaar ’teamen’ is de droom van iedere teamspeler. We hebben twee samenkomsten: Eén keer 3 en één keer 2 dagen. In totaal 13 dagdelen.

PACK FLOW SPECIAL

Deze specialiteit wordt in het buitenland gedaan tijdens een traject van 5 dagen in de Alpen. Samen met de beste en doorgewinterde berggidsen (UIAGM) die we hebben, beklim je als team een ​​bergtop. Je verblijft in een hut waar we slapen, eten, rusten en uiteraard werken!

team accelerator - the marine and the therapist

PACK PRO

Wil je consistent het beste halen uit je team? Elke dag weer? Ook al gaat het de ene keer wat minder dan de andere? Dan boek je PACK PRO. We maken een reis van één keer 3 dagen en twee keer 2 dagen. In totaal ga je 18 dagdelen aan de bak voor het ontwikkelen van consistente topprestaties met je team.

Tijdens de training werk je met twee senior trainers. Daarnaast nodigen we specialisten uit – sprekers bijvoorbeeld – voor educatie, begeleiding, instructie en zorg.

Zin in? Wil je meer weten?