“Where the mind leads, the body follows,
where the body leads the mind follows.”

– Mark Divine –
Persoonlijk Leiderschap

<

Persoonlijk Leiderschap

Soms weet je niet meer hoe je verder moet in je leven. Je zit vast. Of staat al tijden op een splitsing tegen een besluit aan te hikken. Of je leeft als een machine, ongeïnspireerd, mat en leeg. En ben je totaal vergeten wat voor jou betekenis heeft. Omdat je kwijt bent wat je wilt, waar je van houdt en wat je goed kan. Nog los van het feit dat je misschien al tijden pijn in je buik hebt of gewoon boos bent, over je heen laat lopen of veel te veel drinkt. Om maar eens wat te noemen. Bij ons leer je hoe je tegen dit soort ongemak aan kan kijken, het kan ombuigen naar een geïnspireerd, opgewekt en gezond bestaan. Je leert kortom de leiding te nemen of te pakken. In ieder geval over je eigen leven. Dat eerst, dan de rest.

Wat kun je verwachten?

De intensieve training Persoonlijk Leiderschap is een spiegel over hoe je bent en wat je doet met jezelf als de druk toeneemt. In deze training word je lichaam en je spirit maximaal bevraagd om mee te doen. De winst is dat je weet wat voor jou werkt om blijvend levensrichting te pakken. Je krijgt state-of-the-art bruikbare psychologische kennis en levenservaring aangeboden om waardevolle stappen te maken op jouw groeipad.

  1. Je schrijft je in met een groep collega’s. Daarna volgt een intakegesprek ter kennismaking en om te bepalen waar je staat.
  2. Een paar weken later start het programma. Hierin werk je 5 dagen achter elkaar in een off-site aan verschillende levensthema’s. Je bent gemiddeld 3 tot 4 dagdelen per dag in touw. Je begint op maandagochtend om 9.00 uur, op vrijdagmiddag 16.00 ga je weer naar huis. Twee weken na de training is er een finale samenkomst in de ochtend om ‘gelijk te schakelen’ en ervaringen te delen.
  3. Je krijgt de mogelijkheid om -als je dat wilt- additioneel samen te werken met een topcoach in een apart coachtraject.

Tijdens de training werk je met twee senior trainers. Daarnaast nodigen we specialisten uit – sprekers bijvoorbeeld – voor educatie, begeleiding, instructie en zorg.

Zin in? Wil je meer weten?