“De basis voor fundamenteel vertrouwen ligt in iemands oerrelatie met zijn eerste verzorgers.”
– Manfred Kets de Vries –
Team Leider

<

Team Leider

De teamleider heeft een prachtige intensieve rol. Hij/zij mag met mensen werken! Op inhoud, gevend, dienend, duwend, helpend of latend. Het kan allemaal; voor de meesten is het een hele puzzel om in te vullen. Er is geen vaste oplossing, geen mal, model of format, anders dan het ervaren van je eigen stijl, aan de hand van de groep die je leidt.

In deze intensieve leiderschapstraining krijg je tevens grip op je disfunctionele patronen bij het leiden van anderen en het ontvangen van leiding. Want hoe werkt het voor jou onder fysieke en mentale druk als het mee- of tegenzit?

We bieden je uitzicht op en inzicht in de fundamentele principes van leiderschap, teamwork en groepsdynamica, psychologische zelfhulp en persoonlijk leiderschap. Een ervaring om niet snel te vergeten, bruikbaar voor de rest van je leven.

Wat kun je verwachten?

Als je bent ingeschreven krijg je eerst een intakegesprek, ter kennismaking en om te bepalen waar je staat.
Een paar weken later start het programma. Hierin werk je 5 dagen aan 4 thema’s. Je bent gemiddeld 3 tot 4 dagdelen per dag in touw. Je begint op maandagochtend om 9.00 uur, op vrijdag 16.00 uur ga je weer naar huis. ‘Gelijkschakelen’ en ervaringen delen doen we 2 weken na de training in een finale samenkomst in de ochtend. Het programma geeft je inzicht in fundamentele principes over 4 onderwerpen, die gedurende de 5 dagen aan bod komen:

  • Teamleiderschap;
  • Samenwerken;
  • Groepsdynamiek;
  • Persoonlijk leiderschap en zelfhulp.

Tijdens de training werk je met twee senior trainers. Daarnaast nodigen we specialisten uit – sprekers bijvoorbeeld – voor educatie, begeleiding, instructie en zorg.

Zin in? Wil je meer weten?